Veszprém megyében kapták el a fiatal férfit

Elfogták a szegedi trafikrablót

Veszprém megyében találták meg és fogták el a rendőrök azt a 21 éves férfit, aki - a gyanú szerint - kirabolt júliusban egy dohányboltot a szegedi Rókus körúton.

2014.10.08 16:56Havariapress
freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A 21 éves N. Norbert ellen szerdán adtak ki országos elfogatóparancsot, miután a biztonsági kamera felvételeiből sikerült a nyomozóknak azonosítaniuk a rablótámadás elkövetőjét.

A nagy erőkkel keresett gyanúsítottat a Veszprém megyei Dörgicsén fogták el. Július 15-ére virradó éjjel, egy perccel fél egy után támadta meg egy maszkos férfi a megyeszékhely Rókus körútján található dohányboltot. Az erőszakkal megszerzett pénzzel a támadó elmenekült. Az éjszaka is nyitva tartó Rókus körúti trafikot a napokban ismét megtámadták.

Október 1-jére virradó éjjel, nem sokkal 1 óra előtt jelent meg a trafikban egy férfi, aki kezén zoknit viselt, arcát eltakarta, s egy késsel fenyegetőzve megszerezte a bevételt.

Az utóbbi rablás ügyében kitűzött 200 ezer forintos nyomravezetői díjra még igényt tarthat, aki érdemi információval segíti a nyomozást, a júliusi rablás után kitűzött díjat az elfogatóparancs kibocsájtásával visszavonták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.