Kórházba szállították

Allergiás rohamtól szenvedő nőt mentettek egy vitorlásról

Balatonfüred partjaitól másfél kilométerre, egy vitorláson egy 48 éves nő allergiás roham miatt szorult segítségre vasárnap késő délután.

2014.08.24 20:10Havariapress

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának zánkai központja a Rupert sürgősségi mentőhajót indította Tihanyból a bajba jutott nő megmentésére. A Balatonfüred előtti nyílt vízen várakozó vitorláshoz 5 perc alatt érkezett a szakszerű segítség. A sürgősségi mentőhajó orvosa a nőt ellátta. A partra szállított nőt a mentők kórházba szállították.

Nem sokkal később, az Ábrahámhegy előtti nyílt vízről kértek segítséget egy kis vitorláson ülő és sodródó utasok. A hajó vitorlája elszakadt, a vízimentők mentőhajója a sérült hajót s utasait is biztonságosan a partra juttatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.