Még lehet jelentkezni a következő tanfolyamra

Vízimentők kerestetnek

Még lehet jelentkezni az augusztus 9-én, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata szervezésében induló vízimentői, uszodamesteri tanfolyamra.

2014.08.05 20:02Havariapress
freedigitalphotos.net/tiverylucky

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata az idei évben 50 Balaton-parti helyszínen, országszerte 80 helyen látott el vízimentői valamint uszodamesteri feladatokat, így biztosítva a nyugodt és biztonságos fürdőzést. Továbbra is lehet csatlakozni az egyre népesebb tagsághoz, a következő tanfolyam augusztus 9-én, szombaton indul, melyre még lehet jelentkezni.

A jelentkezés előzetes feltétele a jó úszástudás, a tanfolyam sikeres elvégzését követően még idén nyáron munkába is lehet állni. Aki jelentkezni szeretne, a vizimentok.hu weboldalon bővebb információkhoz juthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.