Pisztránggal lepték meg a vízimentős fiúkat

Vízimentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi

Egy napra vízimentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi. A két csinos műsorvezető a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol ízletes sült pisztránggal köszönték meg a kiképzést.

Inkább a halsütést választotta Marenec Fruzsi és Molnár Andi képgaléria

2014.08.07 14:29ma.hu

Forró nyári napon érkezett meg a SporKlub két csinos műsorvezetője a domonyvölgyi strandra, hogy megnézzék, hogyan telnek a magyar „baywatch” fiúk mindennapjai a tó mellett. Fruzsit és Andit a nyaranként vízimentőként dolgozó Klausmann Viktor látta vendégül a parton.

Nem fizikailag, inkább idegileg fárasztó a munkánk, hiszen folyamatosan készenlétben kell állnunk. Szerencsére nálunk kevesen szorulnak segítségre a vízben, de semmi sem érhet bennünket meglepetésként” – magyarázta a lányoknak Viktor, aki Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert.

A mini „baywatch” kiképzés után Marenec Fruzsi és Molnár Andi könnyed ebéddel kedveskedett a mentőknek: a strandok egyik legkedveltebb fogása, pisztráng került a lányok keze közé.

Nem lankadhat a figyelem (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Emiatt is meglepett, amikor azt olvastam, hogy a magyarok kevés halat fogyasztanak” – mesélte Fruzsi, aki egyik kedvencével, pisztránggal lepte meg a fiúkat.

Otthon általában rozmaringgal és kockára vágott almával dobom fel az ételt, ám Andival most egy másik recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a vízi mentőknek. Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!” – mondta el Marenec Fruzsi.

A műsorvezetőket tapasztalt grillmester segítette, ám egyedül is jól elboldogultak. „Rajongok a tengeri halakért, de ha friss és jól van fűszerezve, a ponty vagy a harcsa gyakori vendég a konyhámban” – árulta el Andi, aki teljes magabiztossággal állt a grillsütő mögé.

Klausmann Viktor és a többi életmentő jóllakva, mégsem telítetten foglalta el újra a kilátót, hogy szükség esetén azonnal közbelépjenek. A lányok már nem tartottak velük: az életmentés helyett megmaradnak a tévézésnél – no meg a halsütésnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.