Egy nap alatt 74 határsértő

Fiatalkorú embercsempészt kaptak el

Egy tizenhét éves szerbiai embercsempész vezetett át a magyar-szerb zöldhatáron tizennyolc szíriai és afgán állampolgárt a Tisza árterében Röszkénél, a rendőrök elfogták őket.

2014.01.25 11:45MTI

A szerb határőrizeti szervek péntek este jelezték, hogy Röszkénél a Tisza árterében egy nagyobb csoport lépett magyar területre. A hóban lévő nyomok alapján a rendőrök tizennyolc szír és afgán határsértőt tartóztattak föl. Az őket segítő tizenhét éves szerbiai embercsempész megpróbált visszaszaladni Szerbia területére, de az egyenruhások elfogták. Ellene büntetőeljárás, a határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Egy nap alatt Csongrád megye déli részén a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve összesen 74 határsértőt fogott el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.