Szekszárdon

Kormánytisztviselőt gyanúsítanak sírrongálással

A kormányhivatal megdöbbenéssel értesült arról, hogy egyik munkatársát a rendőrség tetten érte sírrongálás közben.

2013.07.17 17:48MTI

Sírrongálás miatt indult eljárás a Tolna Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának osztályvezetője ellen. A kormányhivatal szerdán együttérzését fejezte ki a rongálásban érintett családoknak.

Tóth Ferenc kormánymegbízott az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a kormányhivatal megdöbbenéssel értesült arról, hogy egyik munkatársát a rendőrség tetten érte sírrongálás közben.

A hivatal apparátusa elfogadhatatlannak tartja a történteket - közölte.

Arról is írt, hogy a kormánytisztviselő pszichiátriai kezelés alatt áll, jelenleg betegszabadságát tölti. Munkajogi lépésekre csak a büntetőjogi felelősség tényleges megállapítása után kerülhet sor - olvasható a közleményben.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság korábban arról adott tájékoztatást, hogy a múlt szombaton a szekszárdi alsóvárosi temetőben a rendőrök tetten érték Ny. Árpádot, aki ledöntötte egy síremlék egy részét.

A nyughelyet ismeretlen tettes korábban több alkalommal megrongálta, ezért a rendőrök figyelőszolgálatot szerveztek, és a tetten érés után a 46 éves férfit előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.