Ügyész is jelen volt

200 kilónyi drogot semmisített meg a rendőrség

200 kilogrammnyi, különböző típusú kábítószert semmisített meg a rendőrség a napokban. A lefoglalt drogokat különleges biztonsági intézkedések mellett szállították a titkos megsemmisítő helyre.

2013.04.27 10:47Havariapress

A 400 tételnyi, korábban lefoglalt kábítószert titkos útvonalon, a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség különleges biztosítása mellett szállították megsemmisítésre a rendőrségi bizonyítékraktárakból. 

A korábbi nyomozások alkalmával lefoglalt és a megsemmisítés elrendeléséig szigorú biztonsági előírások szerint tárolt kábítószereket (heroint, dizájner drogokat, marihuánát, hasist, kokaint, GHB-t) jogerős bírósági végzés alapján, ügyész jelenlétében semmisítették meg a titkos megsemmisítő helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.