15 kilogramm marihuánát lefoglaltak

Őrizetben a négy vietnámi drogárus

Több helyen tartottak házkutatást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KRNNI) munkatársai április 22-én, Budapesten, amelynek során 15 kilogramm marihuánát találtak, és őrizetbe vettek négy vietnámi férfit.

2013.04.25 12:57Havariapress

A KRNNI munkatársai az előzetesen beszerzett adatok alapján április 22-én, több VIII. kerületi lakásban, összehangolt akcióban elfogtak négy vietnámi férfit, akik ellen kábítószerrel visszaélés miatt indítottak eljárást.

A rendőrök egy józsefvárosi raktárban, egy IX. és egy X. kerületi lakásban házkutatást tartottak, valamint két gépjárművet is átvizsgáltak. Az ellenőrzések során 15 kilogramm marihuánát, és a drog értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak, amiket lefoglaltak.

A négy vietnámi állampolgárt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.