Emberölés miatt indul nyomozás

Halott újszülöttet találtak Balassagyarmaton

Egy újszülött szatyorba csomagolt holttestét találták meg Balassagyarmat határában, egy erdős területen. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást.

2013.04.23 11:50Havariapress

Hétfőn találtak sétálók a halott újszülöttre a Nógrádi város Veres Pálné utcájában, egy erdős területen. Az újszülöttet műanyag szatyorba és ruhaneműbe csomagolva dobták ki. 

Az orvosi vélemény alapján a holtan talált fiúgyermek megtalálásának idejéhez viszonyítva 24-48 órán belül született. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. 

A rendőrség kéri, aki az anya kilétére, a szülés körülményeire vonatkozóan bármilyen adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.