L. József beismerte, hogy ő fojtotta mes

Előzetesben Király Tamás gyilkosa

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken L. Józsefet, Király Tamás divattervező feltételezett gyilkosát.

2013.04.12 18:52MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a sértett megnevezése nélkül pénteken a police.hu honlapon közölte az előzetes letartóztatás tényét, hozzátéve: a BRFK életvédelmi osztály folytatja az eljárást.
   
L. József csütörtökön beismerte, hogy ő fojtotta meg április 7-én, vasárnap Király Tamás divattervezőt, a büntetett előéletű férfi vallomásában kábítószer-függőségére és szellemi fogyatékosságára is hivatkozott.
   
Király Tamás, az egyik nemzetközileg is legismertebb magyar divattervező, az 1980-as években kezdte karrierjét. A Vogue magazintól az ID-ig minden nagy divatmagazin publikált avantgárd tervezőről. Legutóbb március 22-23-án volt divatbemutatója Budapesten, az Elle Fashion Show keretében a Millenárison. Az utóbbi négy évben rendszeresen együtt dolgozott a Baltazár Színházzal, ahol értelmileg sérült színészek játszanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.