A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását

Sállal fojtotta meg Király Tamást gyilkosa

Egy sállal fojtotta meg Király Tamást gyilkosa, akit szerdán fogott el a rendőrség Farkaslyukon.

2013.04.11 13:30Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint Király Tamás alkalmi ismerőse volt az a férfi, aki megölte múlt vasárnap, Baross utcai lakásán. A térfigyelő kamerák felvételein látható, hogy együtt mennek föl Király lakására.

A drogfogyasztó férfi egy sállal fojtotta meg a divattervezőt, majd apróbb értékeket vitt el a lakásból, amiket később megtaláltak nála. A gyilkosság után a férfi - akit a rendőrség szerdán fogott el Farkaslyukon - rokonainál rejtőzött el Ózdon.

A gyilkosnak, aki azzal védekezik, hogy ittas volt és elmeállapota zavart, kirendelt védője van. A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.