A terrorelhárítók fékezték meg

Késsel támadt egy kerékpárosra az őrjöngő férfi Pilisen

Késsel támadt egy kerékpárosra egy őrjöngő férfi Pilisen. A támadás után lakásába bezárkózó embert a terrorelhárítók fogták el.

2013.01.29 16:15Havariapress

Hétfőn történt az eset a Pest megyei kisvárosban: egy 31 éves férfi késsel a kezében kirohant az utcára, majd rátámadt egy kerékpárosra. A kétkerekűvel közlekedő férfi elesett, könnyű sérüléseket szenvedett.

A támadó ezt követően visszatért lakásába, s bezárkózott.

A monori rendőrök a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérték az őrjöngő férfi elfogásában, mert tartani lehetett ellenállásától.

A kommandósok behatoltak a lakásba, s elfogták a férfit. Az őrizetbe vett embert súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.