Egyetlen nap alatt

Hat koszovói határsértőt fogtak Bács-Kiskun megyében

Hat koszovói határsértőt fogtak el egy nap alatt a Bács-Kiskun megyei határszakaszon.

2012.11.15 17:23MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra, az illetékes rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőre szerda délben három felnőttet és egy fiatalkorú koszovói állampolgárt igazoltatott az 5501-es út mellett. Miután kiderült, hogy jogellenesen léptek Magyarország területére, előállították őket, majd a felnőtteket a kiskunhalasi őrzött szálláson, a fiatalt pedig a kunfehértói ifjúságvédő intézetben helyezték el. 

Szerda éjjel a hercegszántói határrendészeti kirendeltség stabil hőkamerájának jelzése nyomán Garán újabb két koszovói állampolgárt fogtak el. Mivel mindkét külföldire beutazási és tartózkodási tilalom érvényes, őket ugyancsak előállították, idegenrendészeti őrizetbe a kiskunhalasi őrzött szállásra vitték, és eljárást indítottak ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.