Több csoportban

Határsértőket fogtak el Csongrád megyében

Több csoportban összesen tizenhárom koszovói határsértőt és egy horvát állampolgárságú embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében.

2012.11.02 10:12MTI

Jászai Linda, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a járőrök Röszke külterületén csütörtökön igazoltattak előbb kettő, majd néhány órával később kilenc koszovói állampolgárt, akikről kiderült, hogy illegálisan léptek magyar területre. 

Az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél pedig egy horvát személyautó vált gyanússá a rendőröknek. Mint kiderült, a járművet egy horvát férfi vezette, utasa két koszovói állampolgár volt, akiket Ausztriába szállította volna – közölte a hadnagy. Az illegális migránsokkal szemben idegenrendészeti, a horvát férfi ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.