Kommandósok fékezték meg

Saját lányára támadt az őrjöngő láncfűrészes

Motoros láncfűrésszel támadt lányára és annak társára egy férfi Somogygesztin. A láncfűrésszel őrjöngő embert a Terrorelhárítási Központ kommandósai fékezték meg.

2012.08.21 16:01HavariaPress

Hétfőn késő este történt az eset a somogyi faluban. Egy fiatal pár összeveszett, mire a lány apja hazament Polányba, magához vett egy láncfűrészt, majd visszatért lányáékhoz. Beindította a láncfűrészt, s azzal bontani kezdte a bejárati ajtót. A bezárkózott fiatalok kimenekültek az épületből, s a közeli kukoricásban bújtak el.

A rendőrök - mivel tartani lehetett attól, hogy a korábban súlyos bűncselekmények miatt már büntetett férfinál lőfegyver is lehet - a Terrorelhárítási Központ kommandósait hívták segítségül. A kommandósok megfékezték a láncfűrészes apát, majd megbilincselve előállították. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.