A tűzoltószertárba törtek be

Akkor buktak le, amikor megpróbálták visszacsempészni az ellopott láncfűrészeket

A szertárt feltörve ellopták a földeáki önkéntes tűzoltó-egyesület két láncfűrészét. A bűncselekményt elkövető két fiatalember az után bukott le, hogy megpróbálta visszajuttatni a szerszámokat.

2012.05.22 11:25MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az elkövetők - egy 22 éves és egy 25 éves helyi férfi - egy héttel a lopás után határozták el, hogy éjjel, titkokban adják vissza a láncfűrészeket, ezért a szerszámokat egy kartondobozban letették a polgármester háza elé.

A térfigyelő kamerarendszer felvételein a körzeti megbízott felismerte az elkövetőket. A két férfi az előállítása után részletes beismerő vallomást tett; lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.