Zsebbe dugott kéz és társai

Négy jel, hogy a pasi titkol valamit!

Mindenki szeretné tudni, van-e rejtegetnivalója a párjának, különösen, ha az a kapcsolatukra nézve nem túl előnyös. A férfiakat is zavarja, ha titkolniuk kell valamit, és ennek jelei is vannak.

2011.03.24 11:00ma.hu

Ha egy férfi titkol valamit a párja elől, vagy nem beszélhet valamiről, az a számára is kényelmetlen. Ha a száját tartja is, a teste olykor nem engedelmeskedik, és árulkodó lehet.

Kiszáradó torok

Amikor egy nagy horderejű titokról van szó, a férfi fél tőle, hogy elveszíti a számára fontos nőt. A szervezete is reagál erre: kiszárad a torka. Feltűnő lehet tehát, ha a pasi a beszélgetésetek közben túl sokat nyúl a vizes vagy üdítős pohár után...

Hirtelen jött szexuális étvágy

Egy páros tagjai között, akik szeretik és kívánják egymást, nem meglepő a gyakori szex. Ha azonban egyik napról a másikra azt tapasztaljuk, hogy látszólag ok nélkül megnőtt a párunk szexuális étvágya, ez lehet annak a jele, hogy "valami nem kerek".

A férfi, aki nem beszélhet titkáról, a lelkizés és mélyreható érzelmes beszélgetések helyett inkább a szexen keresztül igyekszik kimutatni, hogy szeret minket - mert ha beszélnie kellene, attól tart, hogy elárulja magát.

Persze nem minden ilyen esetben kell titok rejtegetésére gondolni - győződjünk meg előbb arról, mi más oka lehet még a hirtelen jött szexuális étvágynak.

Túl sok részlet

A részletekbe menő magyarázkodás - ami egyébként a pasikra nem túl jellemző - gyanús jel lehet. Különösen, ha csak arról kell beszámolnia, hol volt vagy mit csinált egy adott időpontban.

A részletezés, körülírás, jelentéktelen dolgok kiemelése arra utalhat, hogy párunk a lényegről akarja elterelni a figyelmet. A hosszú szünetek tartása is sokatmondó - igyekszik ilyenkor több részletet kitalálni, hogy története hitelesebbnek tűnjön.

Zsebbe dugott kéz


Jól nézd meg, mit tesz a kezével a pasid. Gyakori ugyanis, hogy a férfi, aki nem mond igazat, vagy rejteget valamit, zsebbre rakott kézzel beszélget. A másik hasonló jel, amikor a nyakát tapogatja hátulról. Ezek azt mutatják: kényelmetlenül érzi magát.

Ha azonban a párunk valóban túl gyakran álldolgál zsebre tett kézzel, ne fogjunk gyanút, ebben az esetben csak egy hétköznapi szokásról van szó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.