Figyeld meg jól a viselkedését!

Macsós étel, utánzás: jelek, hogy a pasi odavan érted

Néhány tipikus viselkedés forma elárulja, nagyon mellélőttünk-e, vagy ez a férfi tényleg odavan értünk, és jó benyomást szeretne tenni ránk.

2011.03.22 14:30ma.hu

Vannak esetek, amikor a férfiak inkább a steak-et választják a kedvenc tésztájuk helyett, csak hogy férfiasabbnak látszódjanak?

A Northwestern Egyetem új tanulmányának eredménye szerint ilyen lehetséges. A steak ugyanis sokkal "macsósabb" étel, mint egy tekergő spagetti.

Nézzük csak meg, mit választ a menüből egy randin a kiszemelt pasi. Ha jó benyomást szeretne tenni ránk, valószínűleg húsételt fog választani.

Kezd úgy beszélni, ahogy te

Az egymásnak tetsző emberek általában felveszik egymás beszédmódját, stílusát, gesztusait. A férfi tudattalanul, akaratlanul is kezdi utánozni a mimikánkat - véli Jessica Lakin professzor a kaliforniai Drew Egyetemről.

Kimaradnak dolgok

Egy új tanulmány szerint amikor egy férfinak igazán tetszik egy nő, igyekszik nagyon koncentrálni arra, amit mesél, amilyen információkat oszt meg, eközben azonban hajlamos arra, hogy átmenetileg elveszítse a rövidtávú memóriáját.

Olyasmire például már nem emlékszik, mit mondott a nő: melyik cégnek dolgozik, vagy ki volt a szobatársa...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.