A csikló és környéke a többszörös öröm kulcsa

Orális szex: a bulldog nem jön be!

Akár a többszörös orgazmus is elérhető, ha megtanuljuk kezelni a női nemi szervet, különös tekintettel a pénisznél kétszer több idegvégződéssel bíró csiklóra és környékére.

2012.02.21 18:55ma.hu

A férfiak többsége többet tud arról, mi van a motorháztető alatt, mint a csikló működésének mibenlétéről. Pedig ez a szerv, mely kétszer annyi idegvégződéssel rendelkezik, mint a pénisz, és képes a többszörös orgazmus elérésére is, igazán nem hagyható figyelmen kívül.

Egyértelműen a női orgazmus "erőműve", amellyel érdemes tudni bánni. Gyakori probléma, de tény: a férfiak számára igen könnyű az orgazmus elérése. Általában előbb érkeznek a csúcsra, mint a nők. Átlagosan két percre van szükségük az ejakulációhoz, 75 százalékuknak ez elég, hogy elélvezzenek.

Nekik a közösülésen keresztül is megy a dolog, mint a karikacsapás, míg a nőknek általában nem. Ugyanakkor azoknak a nőknek, akiknek a partnere 20 percet vagy ennél többet szán az előjátékra, csak 7,7 százaléka nem éri el az orgazmust az együttlét során.

Hiába állítja a pasi, hogy mindent megtett a női orgazmusért, ha inkább a hüvely belső részével foglalkozott és nem a nemi szerv külső részével. Gondolkodjunk a "hüvelyen kívül!"

10-15 perc kényeztetés járjon a melleknek, ez idő alatt hagyjuk a nemi szervet ki az előjátékból, majd következzen a csikló és környéke, hiszen a klitorisz az igazán érzékeny.

Ha valóban azt akarjuk, hogy a nő izgalomba jöjjön és akár a többszörös orgazmust is elérje, fektessünk hangsúlyt a belső és külső szeméremajkak, a gát (a sima kiterjedésű bőr a hüvely bejáratánál), valamint a végbélnyílás körüli rész izgatására, simogatására.

Ne úgy gondoljunk a csiklóra, mint egy kis gombra, amit meg lehet nyomni, és "beindul az erőmű" - komplexen lássuk azt és a környékét, mert ez egy többszörös orgazmust termelő "öröm-domb".

Vannak nők, akiket egyenesen az indít be, ha a barátjuk a kézi ingerlés közben a szemükbe néz és csúnyán beszél. Érdemes kipróbálni a dolgot: a férfi tartsa a kezét a szeméremtesten, tenyere lefelé nézzen, így ujjaival könnyedén izgatni tudja az idegvégződésekkel teli részeket. Az ujjak hegyei enyhén stimulálják a csiklót.

A gyengéd bevezetés sokkal izgalmasabb, mint ha valaki csak úgy, bulldog módjára egyből "ráugrik" a csiklóra.

A nyelv akkor lépjen be a képbe, amikor a nő már félig alélt az izgalomtól. A többszörös orgazmus elérésének kulcsa a megfelelő orális szex. Ez minden szeretkezés alkalmával alap kellene hogy legyen.

Ahogyan Ron Jeremy ismert pornósztár mondta: "több nő élvezett el a nyelvem, mint a péniszem hatására". Ahogyan ő is javasolja, a nyelv mozgása ne sürgető legyen: a függőleges és átlós mozdulatok a legcélszerűbbek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.