A nő is szereti látni, ha a pasi élvezi

Ne ugorj azonnal a csiklóra - ilyen az igazi orális szex!

Hogyan tegyük magunkat páratlan szeretővé? Ha sikerül, még azt is elérhetjük, hogy az egykori kedves ágyába újra megnyíljon az út. Ehhez azonban kell a jó orális szex.

2012.02.06 10:15ma.hu

Nem újdonság, hogy nem minden kapcsolat tart örökké. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szexszel is le kell állni. Bizonyos esetekben a szakítás ellenére is folytatódik a szex - különösen, ha az új kedvessel nem olyan jó, mint a régivel..

A testi szerelemre mindenkinek szüksége van - és sokszor akkor is tovább tart két ember között, ha a kapcsolatnak már kimondták a végét. Különösen azoknál fordul elő, akik nem sokáig bírják szex nélkül, és ha össze is kerültek a szakítás óta valakivel, az illető nem igazán vált be az ágyban...

Nos, ha nem okoz számunkra gondot össze-összejárni a volt kedvessel "gyakorolni a szexet", a gyakori találkozókat csak egy módon érhetjük el, ha feledhetetlen éjszakát biztosítunk számára. Az egyik módja pedig annak, hogy páratlan szeretők legyünk, aorális szex.

Sajnálatos módon sok férfi hiszi azt, hogy egyedül a közösüléssel repítheti a mennyekbe a nőt - pedig ez nem igaz. Sőt, sok esetben azzal egyáltalán nem juttatja el az orgazmushoz, csupán okoz egy kellemes érzést. Sokan gondolják, hogy akkor igazán menők, ha minden szexpozíciót is kipróbáltak már.

Egy szerető tudja, hogy egy nőnél a szenvedélyes előjáték és a megfelelő technikával alkalmazott orális szex a nyerő. Ha tehát eljön az ideje, az számíthat rá, hogy továbbra is lesz helye egy nő ágyában, aki ezen a téren is jól teljesít - és nem elkerülni igyekszik ezt az izgatási technikát.

Mivel a pasik számára az orális szex egy "adalék", ami jó, ha van, nem értékelik túl a dolgot, és úgy vélik, ezzel a nők is így vannak. Kevés figyelmet fordítanak a részletekre és a kreativitás is elmarad. A férfiak 99 százaléka akkor akkor alkalmazza az orális szexet, ha szeretkezés közben 1) a nő a hátán fekszik, 2) a 69-es pózt gyakorolják.

Pedig az orális szex legalább olyan fontos, mint maga a közösülés. A nők többsége sokkal jobbnak tartja az orális szexet és gyorsabban el is jut a csúcsra általa. Erre kell tehát ráerősíteni és tökéletesíteni.

Ne azonnal startolj rá!

Célravezető technika, ha a szenvedélyes előjáték közepette nem azonnal "ugrik rá" a férfi a csiklóra, hanem az erogén zónák simogatásával "melegíti be" a nőt. A has, a comb belső fele, a fenék, a láb, a térd, a nemi szerv körüli részek simogatása, nyalogatása nagyon izgató, és a hangulat garantált.

A külső szeméremajkak érintésével a nőt még jobban felizgatjuk, és mire valóban a csiklóhoz érünk, már teljes eufóriában lesz. A várakozás még inkább felkorbácsolja a vágyat.

A férfi figyelje a nő mozgását, mert ha helyezkedni kezd azért, hogy az orális technika megfelelő legyen, akkor a pasi valamit nem teljesen jól csinál.

A nő is szereti látni, ha a pasi élvezi

A hölgyek nem kedvelik a durvaságot, de szeretik látni, ha a férfi is élvezi, amint orális szexben részesíti őket. Ennek kifejezése lényeges, ezért a pasi lehetőleg mutassa ki, hogy szereti "kóstolgatni" őt. Legyen gyengéd, fedezze fel nyelvével és szájával a nemi szervet.

Amikor az izgatást a nő nem bírja tovább, dobja be magát a csiklónál. A női nemi szerv érzékeny - ezért ne essünk neki durván, és ne szívogassuk erővel, ne harapdáljuk. A pasi olyan gyengéd legyen, mintha egy rózsaszirmot nyalogatna.

A csikló izgatásakor lassú, széles és érzéki mozdulatokat használjon, és tartsa a megfelelő ritmust. Sokan elhibázzák ezt: ritmust vagy technikát váltanak, ha úgy érzik, a nő közel van az orgazmushoz. Pedig a legjobb, ha végig ugyanazt a ritmust tartja, sőt, picit lassíthat is rajta. Így a nőnek akár több orgazmusa is lehet egyszerre.

Természetesen ezeket a dolgokat több pozícióban is ki lehet próbálni - a krativitás előny, de csak akkor próbálkozzunk vele, ha a nő is ugyanúgy igényli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.