Mikor kell több és kevesebb orális?

Mire vágyik a nő? - A szexigény is évenként változik!

Az idő múlásával minden változik, nincs ez másként a nőkkel sem. Mire vágynak a nők, amikor húszas, harmincas, vagy negyvenes éveiket tapossák?

2011.06.20 17:00topshop.hu

Hogyan változik egy nő igénye az évek múlásával? Mi az, ami kielégíti? Nagyon más lesz vajon, ha túljut a negyvenen? Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz, vagy éppen vadabb és kiszámíthatatlanabb? Lássuk.

Huszonévesen...

A legtöbb nő húsz és harminc éves kora között kifejezetten energikus és motivált, aki határozottan követi a sikeres karrierhez és a megbecsüléshez vezető utat. Ez alatt az évek alatt kezdődik személyiségük kiteljesedése, és megteszik az első lépéseket a kiszemelt életpályán. Ambíció és tudásvágy hajtja őket.

Meg akarnak kapni a környezetüktől mindent, ami megkapható. A 20 és 30 éves nők közötti egyik felmérés a következőket mutatta:

- 17% az első randi alkalmával hajlandó a szexre, ha a kémia működik
- Ötből egynek csak egy szexuális partnere volt
- Azok számára, akik hosszú időre visszatekintő párkapcsolattal rendelkeztek, a kedvesség volt a partner legmagasabbra értékelt jellemzője

- 38% a legutolsó szexuális együttléte alkalmával több, mint két orgazmust élt át

- 27% nem él át orgazmust szex közben

- 30% szeretne több orális szexet

A 20 és 30 közötti nők főbb elvárásai a partnerükkel szemben:

- Készség arra, hogy bármit megbeszéljen, függetlenül attól, hogy mindennapi kérdésről van szó, komoly élethelyzetről, vagy jövőképről.

- Kaland. Mivel a 20 évet betöltött nők a szabadság érzésére vágynak, annyit akarnak megélni és ismerkedni, amennyit csak lehetséges. Olyan partnert kívánnak tehát, aki maga is szereti a kalandokat, de megvan a saját érdeklődési köre, és az igénye arra, hogy a saját ügyeivel, dolgaival foglalkozzon.

- Szimpátia. Amit akkor kell leginkább kimutatnia, amikor a nő nehéz időszakon megy keresztül.

- Barátság. Noha függetlenek, szeretik, ha a partnerük megérti és bátorítja őket arra, hogy jusson idő magukra és a barátaikra.

30 és 40 között

A 30 évet betöltve a nők általában megkomolyodnak, és szeretnének megállapodni. Boldogságra van szükségük, szakmai előrejutásra, barátokra és függetlenségre. Egyes kutatások ebben a korban kimutatták a szexuális kiteljesedés és a szórakozás iránti vágy hangsúlyos megjelenését is.

A 30 és 40 éves nők közötti egyik felmérés a következőket mutatta:

- 28% az első randi alkalmával hajlandó a szexre, ha a kémia működik

- Azok számára, akik hosszú időre visszatekintő párkapcsolattal rendelkeztek, a kedvesség volt a partner legmagasabbra értékelt jellemzője

- 48% él át orgazmust szex közben

- 48% élt át két orgazmust szex közben
- Háromból ketten használtak már szexuális segédeszközt szex közben
- 60% több mint 5 szexuális partnerrel rendelkezett már

- 33% szeretne több orális szexet
- 19% szeretne több csókolózást

A 30 és 40 közti nők elvárásai a férfiakkal szemben:

- Szex. Úgy tűnik, a harmincon felüli nők szexuális étvágya nagyobb, mint a húszas éveikben járóké.

- Érett személyiség. Harmincon túl a nők már egy beérett, független és udvarias férfira vágynak.

- Őszinteség. Ez a tulajdonság a véleményük szerint a jó párkapcsolat előfeltétele.

- Szórakozás. Olyan férfire vágynak, aki nem csak saját hímnemű baráti körével képes - meccs közben, vagy a közös italozásnál - kikapcsolódni, hanem aki az ő társaságukban is tud felszabadultan szórakozni.

Negyvenen túl, ötvenen innen

Negyven felett a nők már pontosan tudják, mit akarnak, és nem aggódnak többé azon, hogy vajon megtalálják-e a megfelelő pasit. Vagy azért, mert eleve stabil kapcsolatban élnek, vagy pedig azért, mert tökéletesen elégedettek az életükkel, sikeresek és boldogok, még ha eddig nem is találkoztak az ”igazival."

A kutatások azt mutatták, hogy 40 év felett a nők egyrészt sokkal igényesebbek, másfelől sokkal jobban szeretik a közös ágybabújással járó örömöket.

A 40 év feletti nők között végzett egyik felmérés a következőket mutatta:

- 29% az első randi alkalmával hajlandó a szexre, ha a kémia működik
- Azok számára, akik hosszú időre visszatekintő párkapcsolattal rendelkeztek, a kedvesség volt a partner legmagasabbra értékelt jellemzője

- 86% a legutolsó szexuális együttléte alkalmával legalább egy, vagy több orgazmust élt át

- 68% élt át egy orgazmust a legutóbbi szexuális együttléte alakalmával 
- 28% szeretne több orális szexet

- 38% dobja fel a szexuális életét segédeszközökkel, szexuális játékokkal, stb.

- Négyből egynek húsz, vagy annál több szexuális partnere volt

A 40 és 50 közti nők elvárásai a férfiakkal szemben: 

- Figyelem. Olyan férfit akarnak, aki tud odafigyelve hallgatni, és meg akarja beszélni a problémákat és a mindennapi kérdéseket.

- A dicséret, amit a párjuktól kapnak, mindennél többet jelent számukra. Ennek köszönhetően a házasságban töltött évek mellett is szexinek és vonzónak tudja magát érezni a nő.

- Bókok. Ha a férfi észreveszi, hogy fodrásznál járt, vagy hogy új szoknyát vett fel, ha megjegyzi, hogy milyen jól csókol, úgy mindezt nagyon szexinek fogja találni. És amit bizton el lehet hinni: ez mindenkinek csak jót hozhat!

- Függetlenség. Még ha párként rengeteg időt töltenek is együtt, szeretik, hogy ha a férfi megmarad függetlennek, saját hobbikkal, vágyakkal és célokkal. Ha egy férfinek nincsenek tervei a jövőjéről, akkor érdekes sem lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.