Hiába várt a lány, homoszexuális lett a fiú...

Döbbenet: magához tért és meleg lett a stroke-ot kapott fiú

Szerencsétlen baleset érte a korábbi rugbyjátékost az edzőteremben: stroke-ot kapott. A 26 éves fiú felépült, de balesete után ráébredt, hogy meleg, és fodrász lett belőle.

2011.11.09 18:55ma.hu

Megdöbbentő dolgok sorozatát indította el egy váratlan baleset a 26 esztendős, dél-walesi Chris Brich-nél.

A rugbyjátékos, aki főállásban egy bankban dolgozott, stroke-ot kapott egy edzőtermi baleset során. Nyakát is eltörte. Családja rettegett, hogy egész életét megváltoztatja majd a dolog. Valóban így lett, de nem egészen úgy, ahogy gondolták...

Chris Birch, immár fodrászként - Fotó: Wales News Service

Környezete tisztában volt vele, hogy változást tapasztalnak majd nála - arról azonban nem is álmodtak, ami Chris gyógyulása után következett. Már amikor visszanyerte az eszméletét, a férfi, aki gyűrűs vőlegénye volt egy lánynak, azt állította, hogy ő meleg.

Chris gyógyulása után nemcsak eljegyzését bontotta fel, de otthagyta állását is a bankban, hogy fodrásznak tanulhasson. Nem sokkal később összeköltözött 19 éves fiúbarátjával.

Döntései sokkolták a családtagjait, akik naphosszat ültek betegágya mellett, amíg a kórházban volt.

"Homoszexuálisként ébredtem fel és most is az vagyok. Ez nagyon furcsán hangozhat, de amint felvállaltam, jobban éreztem magam. Többé nem érdekeltek a nők, pedig korábban sosem éreztem vonzalmat férfiak iránt és meleg barátaim sem voltak"
- mesélte Chris, aki hirtelen mindent utálni kezdett a régi életében megszokott dolgai közül.

Chris és barátja, Jack - Fotó: Wales News Service

Stroke-ja előtt hétvégéit rendszeresen barátaival töltötte, sportot néztek és iszogattak. Ám miután felépült, már nem jött ki a régi barátokkal - nem szerette a sportot és az állását is rettentően unalmasnak találta.

"Egyre több időt fordítottam a megjelenésemre - megváltoztattam a külsőmet, egy túlsúlyos skinhead-ből egy jó megjelenésű, kikupálódott pasi lettem. A régi ismerőseim meg sem ismertek az utcán. De nem bánom a változást. Jobb embernek érzem magam!"

Nem Chris Birch azonban az egyetlen, aki drámai változásokat észlelt felépülése során. Ez egy lehetséges dolog.

Két évvel ezelőtt egy Alan Brown nevű, worcestershire-i fiatalember a stroke után képes lett rá, hogy gyönyörűen rajzoljon és fessen, miközben korábban nem volt hozzá tehetsége.

Úgy tűnik, a stroke hatására az agy más területei "nyílnak meg" és kerülnek előtérbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.