A politikusnő, mint csali

A spammerek támadása: Nézzen Ön is Morvai Krisztina szexvideót!

Kéretlen levelekkel bombázzák a "pont hu" végződésű e-mail címmel rendelkezők postaládáját. A cím igencsak figyelemfelkeltő, abban ugyanis Morvai Krisztinát, a Jobbik nagyasszonyát ajánlgatják nem megszokott kontextusban- írja a Heti Válasz.

2010.03.01 08:41ma.hu/Heti Válasz

Nem szokatlan, hogy közismert emberek nevével küldenek efféle kéretlen leveleket figyelemfelkeltő köntösbe burkolva. Hallhattunk már Paris Hilton-spamről, Pamela Anderson spamről, na de Morvai Krisztina spam?

Néhány napja a "pont hu" végződésű email címmel rendelkezők olyan leveleket kapnak, amely Morvai Krisztináról ígér pikáns felvételt. A levél tulajdonsága, hogy rossz magyarsággal ajánlgatja a politikusnőt- valószínűleg a Google fordítójára hagyatkoztak. A „Kerem mengnezze ezt a video rajta Christine Morvai Tisteletel Anastase" email tartalma egy pornószájtra mutató link.

A reménykedőket el kell keserítenünk: az omniózus linken nem a Jobbik politikusnője szerepel. A spam küldői aszerint választották ki Morvait, hogy valószinűleg sokszor kerestek rá a nevére, így generálták ezt a szexvideós-linket. Feltehetően nem politikai szándék, vagyis lejáratás van a háttérben.

Itthoni színekben indul még Kelemen Anna is, akinek előszeretettel használják nevét a spammerek. Viszont Morvai az első politikus, akinek csaliként vetik be a nevét- írja a Heti Válasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.