Miért húzodott eddig?

Végéhez közeledik a Cozma-gyilkosság felderítése?

A végéhez közeledik a Cozma-gyilkosság felderítése, az eddig elkészült ötven szakvéleményen túl még hatra várnak a nyomozók.

2010.01.09 09:15Népszabadság

A lapnak a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, a nyomozást az év első negyedévében lezárhatják. Fejes Péter megyei főügyész közlése szerint a nyomozás eddig 67,7 millió forintba került.

A Cozma-ügyben eddig 27 személyt gyanúsítottak meg különböző bűncselekményekkel, 699 tanút hallgattak ki, 50 helyszíni kihallgatást, 38 szembesítést, 420 felismerésre bemutatást tartottak. A főügyész jelezte, hogy a gyanúsítottak és a tanúk kihallgatása még nem zárult le. Marian Cozmát tavaly február 8-án a veszprémi Patrióta lokál előtt gyilkolták meg, a kézilabdázó csapattársai közül Ivan Pesicet életveszélyesen megsebesítették, Zarko Sesumot súlyosan bántalmazták.

A Népszabadság szerint a közvélemény számára nehezen érthető, hogy miért húzódott el ennyire a bűntény felderítése, miközben a rendőrség korábbi közlése szerint egy egyszerű szórakozóhelyi konfliktus torkollt tragédiába.

A megyei főügyész a lapnak azt mondta, a bizonyítás a gyanúsítottak és a tanúk nagy száma miatt rendkívül időigényes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.