Tánc közben lökdösődött a kézilabdázó

Új felvetés- Marian Cozma kezdte a verekedést?

Az egyik gyanúsított ügyvédje szerint a kézilabdázó tánc közben folyamatosan lökdöste a közelében lévőket.

2009.08.24 09:12hirado.hu/Napi Ász

Marian Cozma kezdte a lökdösődést február 8-án abban a veszprémi diszkóban, ahol a verekedés után végül megölték - állítja az egyik gyanúsított ügyvédje.

Mester Csaba ügyvéd a Napi Ásznak azt mondta, hogy tanúvallomások szerint a kézilabdázó tánc közben folyamatosan lökdöste a közelében lévőket, köztük védencét is.

Az ügyvéd szerint ügyfele egyik alkalommal visszalökte Cozmát, mire a sportoló állítólag a földre rántotta a férfit. Ekkor a másik gyanúsított egy székkel leütötte a sportolót, majd tömegverekedés alakult ki.

Mester Csaba szerint ügyfele - akit társával később Ausztriában fogtak el - Cozmát csak az utcán látta legközelebb, amikor a sportoló már a földön feküdt, megkéselve.

Az ausztriai elfogásról az ügyvéd azt mondta, hogy védence és társa nem szökni akartak, hanem megtervezett út volt, mert gyakran járnak külföldre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.