EP-vita - zárt ülés

Zárt ülést tart az Európai Néppárt, hogy helyre tegyék Orbán Viktort

A mai nap folyamán zárt ülést tart a Fidesz "anyapártja", az Európai Néppárt, hogy rávegyék Orbán Viktor miniszterelnököt, vonja vissza az unió elveivel ellentétes jogszabályokat.

2017.04.29 14:45ma.hu
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Siegfried Mureșan, a Néppárt szóvivője a Politicónak azt mondta, Orbánnak szankciókkal kell számolnia, ha nem veszi figyelembe a brüsszeli figyelmeztetést, és nem tartja be az EU szabályait.

A szóvivő elmondta, hogy a szombati ülésen az Európai Bizottság ajánlásainak betartására fogják kérni a magyar miniszterelnököt - írja a 444.hu. Az ülésen ott lesznek az Európai néppárt vezetői, így Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, Antonio Tajani az Európai Parlament elnöke és Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.