Ököllel próbálták megütni az önkéntest

Fidesz: Óbudán is megtámadtak egy aláírásgyűjtőt

Óbudán is megtámadták a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét. A fiatalemberre teljesen váratlanul támadt rá egy 40 év körüli férfi, és ököllel próbálta megütni az önkéntest, aki azonban kivédte a támadást, és feljelentést tett a rendőrségen.

2013.04.06 15:27MTI

A kormánypárt szóvivője, Selmeczi Gabriella tájékoztatása szerint szombat kora délután érte támadás az önkéntest, aki a főváros III. kerületében egy társasháznál gyűjtötte az aláírásokat a rezsicsökkentés védelméért.
   
A fiatalemberre teljesen váratlanul támadt rá egy 40 év körüli férfi, és ököllel próbálta megütni az önkéntest, aki azonban kivédte a támadást, és feljelentést tett a rendőrségen - írta a szóvivő.
   
Selmeczi Gabriella szerint "mára egyértelmű, hogy a baloldal gyűlöletkampánya hová vezet": számos erőszakos támadás történt az elmúlt hetekben a Fidesz önkéntesei és dolgozói ellen. Mint fogalmazott, "Bajnai Gordon színre lépése óta a baloldali politikai kultúra része lett" a betörés a Fidesz székházába, a törés-zúzás és mások fenyegetése.
   
Közleményét azzal zárta, hogy a kormánypárt elfogadhatatlannak tartja a törvénytelen és erőszakos akciókat, Magyarország ugyanis a nyugalomra szavazott 2010-ben.
   
Pénteken Rákoskeresztúron bántalmazta a Fidesz aláírásgyűjtő aktivistáit egy középkorú férfi, akit néhány órán belül azonosított a rendőrség. Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást a XVII. kerületi kapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.