Az ok egyelőre ismeretlen

Azonosították a fideszes aláírásgyűjtőt bántalmazó férfit

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki pénteken a főváros XVII. kerületében bántalmazta a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét.

2013.04.06 12:14MTI

Fidesz: Óbudán is megtámadtak egy aláírásgyűjtőt

Óbudán is megtámadták a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét. A fiatalemberre teljesen váratlanul támadt rá egy 40 év körüli férfi, és ököllel próbálta megütni az önkéntest, aki azonban kivédte a támadást, és feljelentést tett a rendőrségen.

Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy támadás érte két középkorú aláírásgyűjtőjüket Rákoskeresztúr városközpontjában, egy közterületi standnál. A két nő a kormánypártnak a rezsicsökkentés támogatására indított akciójában vett részt. 

A BRFK péntek késő este közleményt tett közzé honlapján a történtekről, kifejtve, hogy a férfi egyelőre ismeretlen okból keveredett szóváltásba a nőkkel. Egyiküket arcul ütötte, majd távozott. 

A kiérkező rendőrök az adatgyűjtés után néhány órán belül azonosították az 52 éves budapesti férfit, akivel szemben garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a XVII. kerületi kapitányság - közölte a BRFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.