Március 15.

Elhalasztja demonstrációját a Milla is

Az Azért a víz az úr címmel meghirdetett demonstrációt vasárnap tartják meg.

2013.03.15 10:04MTI

A rendkívüli időjárási viszonyok miatt vasárnap délutánra halasztja az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) a Kálvin térre, a Magyar Nemzeti Múzeum közelébe hirdetett péntek délutáni demonstrációját.

Juhász Péter, az egyesület korábbi vezetője közölte: az erős havazásra és a viharos erejű szélre való tekintettel az Azért a víz az úr címmel meghirdetett demonstrációjukat nem mondják le, csak elhalasztják, változatlan formában és helyszínen vasárnap 15 órától kívánják megtartani. A Milla, amely az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség tagja, a Ferenciek tere felújítása miatt új helyszínre, a Kálvin térre hirdette meg demonstrációját.

A Belügyminisztérium csütörtök este arra kért mindenkit, hogy ne tartsák meg a március 15-ére meghirdetett szabadtéri rendezvényeket a rendkívüli időjárási viszonyok miatt, és a szabadtéri állami rendezvényeket is lemondták.

Több párt is jelezte már csütörtökön, hogy pénteki szabadtéri ünnepi rendezvényét nem tartja meg vagy az eredetileg tervezett szabadtéri helyszín helyett zárt térben rendezi meg az eseményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.