Akkor is, ha nehéz

Navracsics: Március 15. arra kötelez minket, hogy magyarok maradjunk

"Az 1848-as forradalom és annak eszméje arra kötelez minket, hogy magyarok maradjunk abban a helyzetben is, amikor nehéz magyarnak maradni."

2013.03.14 17:47MTI

A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási miniszter az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 165. évfordulója alkalmából megtartott városi rendezvényen elmondta: ezen az évfordulón a fiatal Magyarország, az ifjúság, valamint a szabadság és a nemzeti függetlenségről emlékezik meg az ország. 

A márciusi ifjak üzenete, hogy ez a nemzet időről-időre felnevel olyan nemzedékeket, amelyek azoknak az eszméknek a megvalósítására hivatottak, amiket az idősebb generáció már nem tudott megvalósítani - fogalmazott Navracsics Tibor. A kormányfő-helyettes szerint az ifjúság ad erőt arra, hogy a másik két szimbólumot, a szabadságot és a nemzeti függetlenséget elérjük, vagy éppen meg tudjuk tartani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.