Félévente értékelik az együttműködés eredményeit

Együttműködési megállapodást írt alá a Corvinus egyetem és a NISZ

Hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. csütörtökön.

2013.02.28 16:50MTI

Az erről szóló dokumentumot Rostoványi Zsolt, a BCE rektora és Szabó Zoltán Attila, a NISZ Zrt. vezérigazgatója írta alá a fővárosban.
   
A Corvinus egyetemnek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az egyetem szakértői és hallgatói bekapcsolódhatnak a NISZ projektjeibe, közgazdasági modellek, megalapozó számítások és hatástanulmányok készítésében vehetnek részt, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a speciális ismereteket igénylő közigazgatás-informatikai projektek lebonyolításában.
   
A felek megállapodtak abban is, hogy a stratégiai együttműködés részeként megvizsgálják, a NISZ Zrt. miként kapcsolódhat be a BCE diplomatervezési, tudományos diákköri feladataiba úgy, hogy segítse a NISZ szakember-utánpótlását és a BCE hallgatóinak tapasztalatszerzését egyaránt.
   
A felek a jövőben félévente értékelik az együttműködés eredményeit és bővítésének lehetőségeit - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.