"Eminensen"

Kósa: a rendszer átalakításának célja a jobb oktatás

Kósa Lajos szerint az oktatási intézményrendszer átalakításának "eminensen az a szándéka", hogy az oktatás jobb legyen; a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, Debrecen fideszes polgármestere erről a hajdú-bihari tankerületi igazgatók bemutatkozó sajtótájékoztatóján beszélt csütörtökön a debreceni városházán.

2012.11.15 19:39MTI

Nem azért veszi át az állam az intézmények fenntartását, hogy a rendszer olcsóbb legyen, hanem azért, hogy hatékonyabban működjön. A hatékonyság azt is jelenti, hogy ne pazaroljuk az erőforrásokat, de ezután sem fogunk kevesebbet költeni az oktatásra, mint a korábbi struktúrában - tette hozzá a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.