Császármetszéssel hozta világra gyermekét

Óriási! - Megszületett az 53 éves Fehér Anna kisfia

Az eredeti terveknek megfelelően, a kiírt időpontban császármetszéssel hozta világra első gyermekét az 53 éves színésznő. Fehér Annát korábban számos vád érte a terhességéért.

2011.06.09 13:29ma.hu / Hot!
Fehér Anna (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Fehér Anna egyelőre nem közölte a sajtóval hivatalosan az örömhírt, ám a Hot! Magazin egyik olvasója épp azon a budai magánklinikán feküdt az elmúlt héten, ahol a színésznő terhessége utolsó napjait töltötte.

Az 53 éves Jászai Mari-díjas hírességet korábban számos vád érte, amiért ennyi idős korában vállalkozik a szülésre, de ő minden szükséges vizsgálatot elvégeztetett és az összes kockázatról alaposan tájékozódott, mielőtt férjével, az egyébként orvosként dolgozó Lászlóval úgy döntöttek: jobb későn, mint soha.

A színésznő a terhessége minden percét láthatóan jól viselte és nagy örömmel várták a kisbabát, ám azt már az elejétől tudni lehetett, hogy nem természetes úton fog megszületni a pici, a biológiát ennyire mégsem lehet kijátszani.

Így aztán múlt héten Fehér Anna bevonult a klinikára, ahol szombaton császármetszéssel segítették az orvosok a világra a 3850 grammos és 57 centis László Barnabást - aki a titokzatos olvasó szerint szakasztott édesapja, és rendkívül csendes, nyugodt gyermek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.