Későn szóltak neki, hogy nem mély a víz

Örökre lebénulhat: egy méteres vízbe ugrott fejest

Akár örökre béna maradhat az a fiatalember, aki fejest ugrott egy medencébe, de előtte nem nézte meg, hogy mekkora is a vízmélység. Az úszómester már hiába kiáltott utána...

2011.06.08 14:29ma.hu / manna.ro

Súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba a mentők tegnap délután azt a romániai fiatalembert, aki 5 méter magasságból akart fejest ugrani egy uszoda medencéjébe - csakhogy a víz mindössze egy méteres volt! A nagy lendülettől a medence betonból készült alján beverte a fejét és azonnal elájult - a közelben álló szemtanúk húzták ki a vízből.

Mint kiderült, az egyik alkalmazott megpróbálta figyelmeztetni a kamaszt a víz alacsony szintjére, de addigra már késő volt. A sérülés miatt nincs kizárva a bénulás lehetősége sem, bár ezt egyelőre az orvosok nem tudják megállapítani.

A szülők egyébként úgy tudták, 17 éves gyermekük iskolában van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.