A kórházakban is bevezetnék az ötletet

Bolhás a kaszinó - a dolgozók "boka-örvet" kaptak

Ellepték a bolhák az egyik új-zélandi kaszinót, igaz, még senki nem panaszkodott csípésre, de fő a megelőzés. Mégsem az irtással próbálkoznak a tulajdonosok.

2011.05.25 14:29ma.hu

Bolhabokaörvet kaptak egy új-zélandi kaszinó alkalmazottai, miután az épületben már elviselhetetlen szintre emelkedett a bolhák száma.

A szigetország legnagyobb városában, Aucklandben persze nemcsak a játékteremben, hanem egy kórházban is hasonló problémával kell szembenézniük a dolgozóknak, így felmerült, hogy ők is bevethetnék a különleges "fegyvert" az apró, ámde annál makacsabb vérszívók ellen.

A SkyCity Kaszinóban persze jóval egyértelműbb megoldás lenne egy alapos bolhairtás, ám mint kiderült, a felületes fertőtlenítés nem járt eredménnyel, az alaposabb irtáshoz pedig be kellene zárni az intézményt, amely gyakorlatilag átadása óta napi 24 órában nyitva várja a vendégeket.

Az alkalmazottak egyébként már évek óta panaszkodtak az apró élősködőkre, de mostanra érte el a bolhák száma azt a szintet, hogy már nem lehetett tovább halogatni a megoldást. Ám a tulajdonosok továbbra sem akarják bezárni az épületet még arra az időre sem, amíg a rovarirtók elvégzik a munkájukat, állítólag túl nagy presztízsveszteséget jelentene nekik.

A létesítményben a játékbarlang mellett található egy óriási tárgyalóterem, valamint bárok, éttermek és szállodai szobák is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.