A falon keresztül végezte ki a tévét

Börtön vár a westernhősre: kinyírta a szomszéd tévéjét!

A westernhősök jellegzetes előrántott lövését akarta gyakorolni egy 27 éves férfi, ám már az első kísérlet is katasztrófával végződött: a szomszéd tévéje kimúlt a végzetes lövéstől.

2011.05.18 14:29ma.hu
Travis Hood (Fotó: Seattle Weekly)

Alaposan ráfázott a 27 éves Travis Hood a hősködésre, egészen pontosan a westernhősködésre, amihez hozzátartozik az övből előrántott pisztolyos gyorstüzelés is.

Travis Hood úgy döntött, a legalkalmasabb célpont a gyakorlásra a falon lévő Michael "Don" Corleone-poszter, így hát miután kiszemelte "áldozatát", gondosan beállt vele szembe, felkészült, kirántotta a fegyvert és lőtt.

A célzás tökéletesre sikerült, Don Corleone azonnal meghalt, de a golyó nem állt meg, áthaladt a falon, és csak a szomszéd szobában álló tévében állt meg. Esélye sem volt túlélni a 357-es Magnumból érkező gyilkos lövést.

Szerencsére a végzetes eset idején senki más nem tartózkodott a lakásban, de el lehet képzelni, hogy Hood öccse mennyire meglepődött, amikor hazatérve rátalált a 40 centis képátlójú készülék földi maradványaira!

A férfi először azt mondta, csak tisztogatta a fegyverét, amikor az véletlenül elsült, ám valamivel később mégiscsak beismerte, hogy mi vezetett a tévé számára halálos kalandhoz. A rendőrség ezek után letartóztatta a férfit, no nem a "gyilkosság" miatt, hanem a tiltott fegyverhasználatért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.