Bohóckodásnak tartja a sztár a válóperét

Videó! Komár László örömmel jár a bíróságra

A 66 éves művész csak vásári bohóckodásnak hívja az éppen folyó bírósági ügyét, de azért elmeséli, hogy hol tart a dolog.

2011.04.28 16:47tabu.tv

Már egy ideje minden héten megjelenik valamilyen újdonság Komár László válásával kapcsolatban. A veterán zenész most a Tabu Tv riporterének vall a bírósági ügy jelenlegi állásásról és a felesége követeléseiről.

"Kérések, esetenként követelések vannak felém, de egyelőre nem tudunk megegyezni például még a gyerektartás összegében sem. Jelenleg 50.000 forintot állapított meg a bírónő, de 150.000 a kívánalom, amit egy kicsit túlzónak tartok...

Én az első tárgyaláson megajánlottam 75 ezret, viszont ha hozzátesszük a családi pótlékot és az édesanya keresetét, akkor már ez is sok!
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Komár László.

"Mindenesetre a bíróság azért van, hogy begyűjtse a hozzá tartozó irodalmat és majd eldöntse, hogy mi hogyan legyen. Addig a válást nem mondják ki, amíg a gyerektartás összege nem realizálódik, úgyhogy ez a dolog mehet akár az idők végezetéig is... Addig fog tartani, amíg valaki meg nem unja, de én ráérek!" - jelenti ki határozottan az internetes sztártévé felvételén a zenész.

Komár László örömmel jár a bíróságra, amíg tud és rettentő könnyed módon kezeli az egész hercehurcát. "Amíg itt vagyok, addig lehet velem szórakozni, járok a bíróságra: felveszem az öltönyömet, úgyis olyan ritkán öltözök ki!" - nevet fel a videóban Komár, aki mindent megtesz azért, hogy a gyermeke boldogan élhessen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.