Fejjel fúródott a földbe az élő ágyútöltet

Tragikus baleset: Kilövés után nyakát törte az "ágyúgolyó-ember"

Nem fogta fel a becsapódást a biztonsági háló, így több száz ember szeme láttára vesztette életét az ágyúgolyó-emberként ismert 23 éves Scott May.

2011.04.26 18:59ma.hu

Egyelőre nem zárult le a vizsgálat, de az első szemtanúi vallomások alapján minden bizonnyal a védőháló sérülése okozta az "ágyúgolyó-ember" néven elhíresült 23 éves kaszkadőr halálát.

A Scott May nevét viselő kaszkadőrcsapat évek óta szabadtéri programokon lépett fel, amelynek során az élő ágyútöltetet hatalmas csőből lőtték ki, majd a férfi a zuhanás pontos helyére előzetesen kifeszített védőhálóban landolt.

Húsvét hétfőn is minden úgy kezdődött, ahogy máskor, ám a biztonsági háló pillanatokkal a fiatalember földetérése előtt összeomlott, így a kaszkadőr fejjel előre zuhant a földre - sérüléseibe a kórházba szállítás után bele is halt.

A drámai jelenetet több százan, köztük nagyon sok kisgyerek nézte végig. A showban az elmúlt évek alatt számos más kaszkadőr is fellépett, ám a tragikus baleset után az összes további megrendelést lemondták.

Videóbejátszásunkban egy korábbi, akkor még sikeres kilövést láthatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.