Csapatostól "vadásznak" a meztelen nőre

Halállal fenyegetik saját szülei a muzulmán Playboy-modellt

Bár Németországban él, vallása szerint mégis muzulmán, ezért semmi sem akadályozhatja meg a szülőket, hogy megöljék a meztelenül fotózkodó Sila Sahin színész-modellt.

2011.04.18 14:29ma.hu

Sila Sahin német színésznőnek bujkálnia kell nemcsk szülei, de a teljes németországi muzulmán közösség tagjai elől is, amióta nemrégiben levetkőzőtt a Playboynak és megjelentek meztelen fotói.

A 25 éves fiatal nő ugyanis török családból származik, és bár Németországban élnek, vallását illetően muzulmán az egész család - márpedig nekik még a bokánál magasabban végződő szoknya is erős aggályokat vet fel, nemhogy a teljes meztelenség.

Fotó: Unterhaltung


A jelek szerint a színésznő szülei a szokásosnál némiképp lazábban gyakorolták a vallási előírásokat, bizonyíték erre épp Sila pályaválasztása és az ezzel járó "jelmezek", ám a Playboy még nekik is sok volt. Olyannyira, hogy most valósággal vadásznak a lányra, aki egyébként az első olyan muzulmán nő, aki teljesen levetkőzött a nyilvánosság előtt.

Sila csak videóüzenetben tudott reagálni szülei halálos fenyegetésére, ebben megértésüket és megbocsátásukat kéri, és azt, hogy értsék meg, ettől végre szabadnak érezhette magát. "Remélem, egyszer még haza is mehetek." - tette hozzá a száműzött színésznő.

Ijesztő, hogy nemcsak szülei bocsánatát kell elnyernie, hanem a törökországi radikális muzulmánokét is, akik a kérdéses lapszám visszavonását követelik, valamint kijelentették, "gondunk lesz majd Silára".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.