Fogszabályzót kap felnőtt fejjel az énekesnő

Videóval: Mit rejteget Bencsik Tamara a szájában?

Bencsik Tamarára hamarosan talán rá sem ismerhetünk, annyi minden meg fog változni rajta a következő hetekben. Nemcsak mellét szabatja át, de új hajat kap és fogsorát is rendezi.

2011.04.04 14:29ma.hu / Tabu TV

A sztárvilágban valóságos átalakulási láz tört ki, most Bencsik Tamara állt be a sorba, úgy döntött, átszabatja melleit, mert a jelenlegiek szerinte nem elég kerekek, hosszú, barna haját már a múlt héten rövid vörösre cserélte, és ha már ennyire benne van a változásban, egy kalap alatt a fogait is rendberakatja.

Igaz, ezekre ugyanúgy nincs oka panaszkodni, mint az előbbi kettőre, de a nőket kiismerni lehetetlen. Dr. Losonczy Levente fogorvos rendelőjébe a Tabu Tv stábja is elkísérte Bencsik Tamarát.

"Panaszaim hál' istennek nincsenek, de szerintem nagyon fontos, hogy egy énekesnőnek szép mosolya legyen és fehérek legyenek a fogai. Azért kerestem fel a doktor urat, mert szeretném, hogy segítsen a nyitott harapásom megszüntetésén, illetve egy fogfehérítést is szívesen elvégeztetnék magamon." - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztáros.

A rendelőben kiderült, hogy Bencsik Tamara mosolyának szebbé tételére több lehetőség is adott. "Azt látom, hogy a frontfogainak az állásán, színén is úgy tudnánk segíteni, hogy a kisasszonynak varázslatos fogsora legyen." - taglalja az internetes sztártévé riportjában a Da Vinci Art Dent fogászat szakembere, aki 12 hétre egy fogszabályzót is felszerelne az énekesnő fogaira.

"Nem is gondoltam, hogy jönni fog az életemben egy olyan időszak, amikor valóra válnak az álmaim. Most adódott egy remek lehetőség, amivel élek, ezért nagyon izgatott vagyok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bencsik Tamara, aki a fogsorán és a mellén kívül már csak a hajszínét akarja változtatni.

Még több hír Bencsik Tamaráról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.