Retteg, ha paradicsomos ételt kell felszolgálnia

Még ilyet: Menekülne a paradicsomtól a pincérnő!

Könnyen lehet, hogy szakmát kell váltania annak a pincérnőnek, aki valósággal retteg a paradicsomtól: ha csak meglát egyet is, az étteremből is kifutna. Pedig gyakran kell felszolgálnia.

2011.03.25 10:29ma.hu

Ha ketchupot kérnek a vendégek a sült krumplihoz, Kayleigh Barker mosolyogva viszi az asztalhoz a flakont vagy a kis tálkát, ám kevésbé vidám, amikor mondjuk paradicsomsalátát kér tőle valaki. A brit pincérnőnek ugyanis - kapaszkodjanak meg - paradicsomfóbiája van!

Ez azt jelenti, hogy amikor Kayleigh meglát akár egyetlen szem paradicsomot is, legszívesebben kiszaladna az étteremből, ahol felszolgálóként dolgozik. Mivel a munkára és a pénzre szüksége van, egyelőre igyekszik kordában tartani az iszonyát, csak annyit tehet, hogy a lehetőségekhez mérten eltartja magától messzire a tányért és próbál nem ránézni, de egyre nehezebben küzdi le ellenszenvét.

A southamptoni étterem alkalmazottja nem tudja, honnan ered ez a furcsa félelem, de az biztos, hogy a pszichológusok előtt is ritka jelenségtől szenved. Ráadásul közvetlen környezete sem könnyíti meg a 22 éves fiatal nő helyzetét: egy barátja viccből egyszer paradicsomot csempészett a zsebébe, ami szétnyomódott, Kayleigh pedig valóságos sírógörcsöt kapott.

Egy másik alkalommal főnöke tréfálta meg: "Azt mondta, csukjam be a szemem és nyissam ki a tenyerem, majd egy paradicsomot csempészett bele. Kiszaladtam az étteremből, aznap már dolgozni sem tudtam többet" - idézi fel a szörnyű emléket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.