Nem szereti az Animal Cannibals a keveredést

Videó! - Ricsipí és Qka MC: "Tényleg hasonlítunk, de azért na!"

Rendszeresen összekeverik a sajtóban Ricsipít és Qka MC-t, ami egyáltalán nem is csoda: az Animal Cannibals tagjai tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

2011.03.01 12:29tabu.tv

Az Animal Cannibals nevű formáció már időtlen idők óta forog a magyar zenei életben és ezzel együtt a sajtóban is, az emberek azonban még mindig nincsenek teljesen képben Ricsipít és Qka MC-t illetően. Most helyrerakjuk a zavart!

"A magánéletünket szeretjük megtartani magunknak, ugyanúgy ahogyan a saját nevünket is. Általában a Ricsit meg a Qkát is keverik ránk nézve, ami persze nem meglepő, mert rengeteg a hasonlóság közöttünk.

11 nap különbséggel születtünk, 2 centi választ el minket magasságban, a lábunk mérete ugyanakkora és lényegi különbség nincs köztünk...
" - meséli a tabutv.hu riporterének Qka MC, akit rettentően zavar, hogy rendszeresen összekeverik a társával.

Qka egyébként olyannyira nem szereti a bulvársajtót, hogy eddig soha semmilyen magánéleti kérdésre sem adott választ az újságíróknak, a Tabu Tv riporterének kíváncsiskodása elől is kitért. "Ma voltam fodrásznál. Jó lett?! Mert egyébként 1500 forintot kértek érte... ez elég magánéleti volt?!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában a rapper, aki aztán egy kicsi információt azért csepegtetett a kérdezőnek.

"Na jó, tessék: két gyerekem van, van egy lányom meg egy fiam, meg egy feleségem és imádom őket. Erre voltál kíváncsi?!" - kiált bele a Tabu Tv mikrofonjába a zenész.

Olvasson még több hírt az Animal Cannibalsról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.