A kanapé mögött bújt meg a ragadozó

Eltévedt aligátort simogatott a 3 éves gyerek!

Kis híján infarktust kapott az az anya, aki az árvíz visszahúzódása után 3 éves gyermekét a kanapé mellett guggolva találta meg: épp egy aligátor fejét simogatta!

2011.02.25 18:29ma.hu
Fotó: Telegraph

Egy másfél méteres aligátor szorult a nappaliban lévő kanapé mögé, miután visszahúzódott az árvíz.

Az eset már önmagában is riasztó, de az anya úgy fedezte fel a vadállatot, hogy 3 éves kisfia épp a hüllő mellett guggolt és gyanútlanul simogatta az egyébként vérengző fenevadat.

A brazil várost hétfő este árasztotta el a víz, vélhetően ekkor úszott be a házba az állat, később pedig már nem mászott el – mondta a tűzoltók vezetője, akiket a kétségbeesett anya hívott ki.

Csak felkapta a gyereket és azonnal telefonált” – meséli a parancsnok, hozzátéve, hogy a gyermeknek igen nagy szerencséje volt.

Ha éhes lett volna, valószínűleg súlyosan megsértette volna a kisfiút vagy akár meg is ölhette volna” – vélte Luz Claudio Farias, akinek a vezetésével végül a helyszínre vonuló tűzoltócsapat befogta az állatot és egy közeli rezervátumban engedték szabadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.