Mágnesként vonzza a tárgyakat a szerbiai fiú

Megdöbbentő kép: Az edénykészlet is megmaradna a 7 éves fiú testén!

Már kisbabaként ámulatba ejtette szüleit egy hét esztendős kisfiú Szerbiában - A kis Bogdan ugyanis mágnesként vonzza a tárgyakat, sőt még a tévét is kikapcsolja.

2011.02.25 13:20ma.hu

Nem mindennapi tulajdonsággal rendelkezik egy 7 éves belgrádi kisfiú: Bogdan vonzza a tárgyakat, akár a mágnes - megtapad a testén valamennyi kanál, kés, villa, még a kisebb edények is.

Sőt, olykor még a fa- és porcelán dolgok is megtapadnak rajta. Csak ő maga vagy más tudja őket leválasztani a testéről.

Mágneses erő: Bogdan testére tapadnak a tárgyak! - Fotó: allvoices.com

Természetesen esete nem egyedülálló, de Bogdan még a család edénykészletét is magára tudná aggatni.

Szülei már orvossal, sőt parafenoménnel is megnézették a gyermeket, ám a szakemberek sem találtak magyarázatot arra, mi okozza a kisfiú meghökkentő tulajdonságát.

Bogdan akár a készülékeket is kikapcsolja mágneses erejével. Olykor tévénézéskor kénytelen távoltartani magát a készüléktől, főleg, ha valami igazán izgalmas műsorról van szó...

Hogyan hat a mágnes a testre?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.