Ön szerint pókerarcok a lakók?

Ügyesen taktikáznak a Való Világ játékosai?

Miskovits Marci a napokban arról faggatta az Oktogon környékén gyanútlanul sétálókat, hogy nézik-e a Való Világot és hogy szerintük mennyire ügyesen taktikáznak a versenyzők.

2011.01.29 18:58tabu.tv

Úgy tűnik, hogy tényleg nem hazudnak a statisztikák és tényleg bődületesen sok ember kapcsol esténként az RTL Klubra, hogy a villalakókkal foglalják el magukat. Bár senki sem tagadta, hogy nézi a gigaprodukciót, azért sokan megjegyezték, hogy csak azért nézik ezt, mert nincs jobb...

A nézettség kutatásán túl arra is kíváncsiak voltunk, hogy a járókelők mennyire ismerik a szereplőket.

Meglepő módon néhány megkérdezettől eltekintve a legtöbben szinte tökéletesen fel tudták idézni a Való Világ játékosainak nevét és az Ő legutóbbi emlékezetes dobásukat. Sokak szerint taktikáznak a villalakók, de olyanok is voltak, akik szerint semmi értelme sincs annak, hogy a versenyzők agyból játszanak... Ön szerint jó dolog, hogy taktikáznak a vévések?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.