Molesztálják rabtársai az exfocistát

Megalázó (szex)rabság: O.J. Simpson a börtön "szukája"

Nem tisztelik rabtársai O.J. Simpsont, aki hivatalosan egy pitiáner rablás miatt került rács mögé, miközben eredetileg gyilkosság vádjával került bíróság elé.

2011.01.13 16:29ma.hu

Néhány évvel ezelőtt a világsajtó figyelmének kereszttüzében zajlott a futballsztár O.J. Simpson tárgyalása, amelyben azt igyekeztek kideríteni, ő követte-e el azt a gyilkosságot, melynek áldozata a focista elvált felesége és annak új szerelme voltak.

A már-már szappanoperának is beillő tárgyalássorozat végül felmentéssel zárult, az egykori sztár azonban csődbe ment, miután a halott asszony családja polgári peres úton több tízmillió dolláros kártérítést harcolt ki.

Fotó: UPI

2007 őszén újra a hatóságok elé került, amikor egy hotelszobába betörve egy kereskedőtől sportrelikviákat próbált ellopni - saját bevallása szerint csak az ő egykori futballmezét szerette volna visszaszerezni, amelyhez a kereskedő Simpson állítása szerint jogtalanul jutott hozzá.

Csakhogy a kereskedőt fegyverrel próbálta jobb belátásra bírni, így a bíróság végül 15 évre elítélte, ez egyébként fele volt az effajta bűncselekményre kiszabható büntetésnek.

Norm MacDonald színész-komikus most azt állítja, a férfi alaposan megsínyli a börtönt, mivel rabtársai valódi keményfiúk, és az ő szemükben nincs értéke a betöréses lopásnak, pláne nem ilyen kis értékben. A sportereklyék lopása a börtön-rangsorban a legalsó fokon áll.

MacDonald szerint emiatt a többi rab szexuálisan bántalmazza és megalázza az egykori sztárt.

O.J. Simpson királynő lett a sitten!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.