Jól kivehető az elkövető arca a családi fotón...

Döbbenetes kép: Saját gyilkosát fényképezte le a manilai férfi

Megrázó - Lefotózta a családfő a férfit, aki közvetlen ekkor irányította rá a fegyvert. Reynaldo Dagsa gyilkosa így szerepel a családi fényképen!

2011.01.04 13:15ma.hu

Lefényképezte, amint rászegezi a fegyvert egy férfi - ez volt Reynaldo Dagsa utolsó cselekedete. A családfővel ugyanis ez a pisztolylövés végzett újév napján, a fülöp-szigeteki Manila egyik elővárosában.

Dagsa önkormányzati politikus volt, aki éppen családját fotózta le az udvaron álló autójuk mellett, amikor a gyilkos balról egyszercsak "bekúszott" a képbe. És tüzelt...

Balról bukkant fel a gyilkos, akinek arca is kivehető a fényképen - Fotó: Guardian/EPA

A politikus a kórházba szállítás közben belehalt sérülésébe. A döbbenetes felvétel a Philippine Daily Inquirer című lap címoldalára került.

A családtagok - Dagsa felesége, lánya és anyósa - ebben a percben még nem sejtik a tragédiát, mosolyogva tekintenek a kamerába. A következő percben minden bizonnyal kitört a pánik...

A helyi rendőrfőnök szerint már másnap kézre kerítették a feltételezett tettest és segítőjét is, aki szintén kivehető a fényképen. Az arcvonásokat nem takarta eléggé a pisztoly...

A gyanúsított a rendőrség közlése szerint egy autótolvaj, akit tavaly éppen Dagsa juttatott a sittre.

A bérgyilkos üldözni kezdte, majd lelőtte a nőt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.