Megtébolyodott az esküvő után Rogeiro?

Sokkoló lagzi: nejét, tanúját és magát is agyonlőtte az ifjú férj!

Horrorral zárult egy lakodalom Rio De Janeiro-ban - A szertartást követően az újdonsült férj bejelentette, van egy kis meglepetése, és lövöldözni kezdett.

2010.12.22 10:25ma.hu
Rogerio és Renata - a férje megölte párját és magát is

Az újdonsült férj hidegvérrel agyonlőtte pár órája elvett feleségét, saját tanúját - egyben legjobb barátját és főnökét -, és végül magát is, a ceremóniát követően, miután közölte: van egy kis meglepetése a vendégek számára...

A 29 éves Rogerio Damascena 25 éves feleségével, Renata Alexandre Costa Coelho-val és 40 éves barátjával, Marcelo Guimaraes-szel végzett, kétszáz rémült vendég szeme láttára a brazíliai, festői szépségű Recife mellett, Camaragibe-ben tartott rendezvényen vasárnap.

A hozzátartozók, a barátok összetörten keresik a választ arra, mi indokolhatta a sales menedzserként dolgozó, látszólag teljesen normális férfi horrorisztikus tettét.

A brutális lövöldöző esélyt sem hagyott a túlélésre sem a párjának, sem a tanúnak, hiszen közvetlen közelről, mellkason és fejbe lőtte őket. Megdöbbentő, de senkinek sem tűnt fel semmi különös Rogerio viselkedésében.

A ceremónia alatt minden rendben zajlott, még a kedvese sem vette észre, hogy valami nem stimmel. Három éve voltak együtt, feltűnt volna neki, hogy valami gond van... Pedig a fiatal férj készülhetett a gyilkosságokra.

Érthetetlen azonban, hogy miért - mindenki csak találgat, vajon féltékenység állhatott-e háttérben, esetleg Rogerio feltételezte, vagy tudott-e olyasmiről, hogy a nejének és barátjának - a tanúnak - viszonya lehetett egymással.

Az is lehetséges, hogy egyszerűen megbomlott a férfi agya. Brutális tettének sebesültjei is vannak, felesége öccse megsérült, Renata nővérének pedig azért nem esett baja, mert haza kellett mennie korábban...

Lucia Helena Coelho elhűlve mesélte, hogy húga sosem mondott semmi rosszat a párjáról, Rogerio-ról. Mindig boldognak látszottak. A hírek szerint az ifjú férj azzal kezdte a lövöldözést, hogy közölte, utál mindenkit, és félreismerték őt.

Iskolai játszótéren lövöldözött az ámokfutó...

Döbbenet és gyász: ezen a festői szépségű helyen történt a tragédia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.