Szögbelövővel lőtte fejbe magát az ács

Durva fotó! Szög állt az agya és szeme mellett a fejébe - és él!

Csúnyán pórul járt a padláson egy amerikai férfi - az ácsmester véletlenül fejbelőtte magát a szögbelövővel. Az egyik 8 centis szög az agya és a szeme mellett fúródott a fejébe!

2010.12.02 10:29ma.hu

Az öccse észre sem vette a balesetet! Meg sem nyikkant a los angeles-i ácsmester, amikor a padlást javította testvérével, és egyszercsak irdatlan méretű szög állt a fejébe és az állkapcsába...

A mester szögbelövő masinájával történt valami, melynek következtében egy 8 centiméteres szög fúródott Victor Benavidez agya és a szeme mellett a fejébe, a másik pedig az állkapcsába.

Brutális: így állt Victor fejébe a szög - Fotó: Pacific Coast News

A 28 éves férfi a sokkoló balesetet követően egy kalapot vágott az öccséhez, ő csak ekkor vette észre, hogy nagy baj van - írja a Los Angeles Times.

Mint Victor elmondta, nem is érzett nagyon fájdalmat - csak két nagy ütést, gyors egymás utánban. A férfit azonnal kórházba vitték, állkapcsából csak egy foghúzó fogóval lehetett kivenni a szöget.

Az ács tisztában van vele: ha nincs szerencsére, akkor minimum megvakul, de lehet, hogy bele is hal a balesetbe. Ennek ellenére a szögbelövőjétől nem szabadult meg.

Victor Benavidez a csaknem végzetes balesetet okozó eszközzel - Fotó: Pacific Coast News

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.