Különköltözött anyjától a volt valóságshow-sztár

Letette az italt és a cigit - faházban várja a hideget BB Évi

Több, mint egy éves pszichiátriai kezelés után elhagyta a kaposvári kórházat a Big Brother egykori sztárja, akinek ma már van munkahelye és egy kis, nyári lakot alakított ki otthonául.

2010.11.15 06:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Tavasszal már reménykedett BB Évi: elhagyja a pszichiátriát, keres munkát és új életet kezd. Másfél hónapja teljesült a vágya: van állása és különköltözött az édesanyjától.

Utóbbi pénzért szeretett volna nyilatkozni lányáról, a szomszéd azonban elmondta, hogy mióta Évi kijött a kórházból, külön él anyjától, kis faházukban lakik a nyaralóövezetben, az asszony pedig az Évi nyereményéből vett házban.

A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint a sok szenvedésen átesett lánynak végre van munkája, jól néz ki, megszűntek "görcsös rángásai", és mintha fogyott is volna. Korábban gyakran látták az utcában ittasan, most azonban nem él alkohollal, a cigitől is megvált - újságolta Évi szomszédja, aki szerint a téli hidegtől többen is féltik a lányt, a faházban csak egy olajkályha van, nemigen értik, miért lakik ott. Jobban kell rá figyelni, talán akkor elkerülheti a szörnyűségeket, amiken keresztülment - írja a Napi Ász.

Fotó: Kiskegyed

Párkányi Éviről utoljára július környékén hallhattunk, akkor Évi még csak hétvégente járt haza a kaposvári kórházból, ahol közel egy éve pszichiátriai osztályon kezelték.

Kikerült azonban a zárt osztályról, és hétről-hétre jobbnak tűnt az állapota. Környezete ugyanakkor kételkedett abban, hogy Évit jó ötlet magára hagyni.

Többen aggódtak érte, amikor hétvégenként a városban sétálgatott, úgy vélték: akármi történhet vele, hiszen még mindig nem a régi. Egyik ismerőse akkor úgy nyilatkozott: drukkolnak Évinek, hogy sikerüljön új életet kezdenie.

Évi édesanyja rendbehozatta a portát és a házat, ám a lánya már nem él ott. A munkától is féltették ismerősei Évit, egy szomszéd elmondta: félő, hogy ha dolgozni is kezd, még a végén valami gond lesz, hiszen magára sem tud megfelelően vigyázni.

Három hónapja az a hír is elterjedt, hogy rátalált a szerelem a Big Brother egykori sztárjára, ezt azonban Évi édesanyja cáfolta. Mint mondta, sajnos, lányát nem jegyezte el senki, a hírekkel ellentétben.

Azt, hogy munkát keres, BB Évi már májusban tervezgette. Sok új barátot szerzett, segítettek a pszichiátriai osztályon kezelt ismerősei is, akikkel nap mint nap beszélgetett.

A kezelések idején a lány világra hozott egy kisbabát, aki egy futó kalandból született, és akit nevelőszülőkhöz adtak - van egy idősebb fia is, Jancsika, akit a lány nagynénje nevel.

Mit olvashattunk legutóbb BB Éviről?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.